Način isporuke robe

Isporuka robe za pravna lica – u Begradu

Isporuku robe vršimo sopstvenim vozilom , putem kurirskih službi ili ličnim preuzimanjem kod nas u magacinu, na adresi Miloša Savkovića 4-6,  Beograd.
Robu isporučujemo u roku do 48h.

Isporuka robe za pravna lica – na teritoriji Srbije

Isporuku robe vršimo putem kurirske službe Aks.
Robu isporučujemo u roku do 4 radna dana.
Minimalan iznos porudžbine je 1000 (bez pdv-a)
Ukoliko je porudžbina od 1000 do 7000 din bez PDV-a , isporuka robe iznosi  300 din + pdv.  Besplatnu isporuku ostvarujete porudžbinom od 7000 din ( bez pdv-a)

PREUZIMANJE POŠILJKE

Isporuka robe od strane kuriske službe vrši se u periodu od 8-16 h. Potrebno je , da u tom intervalu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke obavezno pregledajte paket Ukoliko primetite oštećenja transportne kutije odbijte prijem pošiljke i molimo odmah nas pozovite, kako bi eventualni problem rešili u što kraćem vremenskom periodu.
Kuriri svaku pošiljku pokušavaju da uruče u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko isporuka robe ne uspe ni drugi put, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu vrećene pošiljke mi ćemo vas kontaktirati.

Hvala što koristite internet prodavnicu bigzoffice.co.rs